MADU KELULUT ASLI

 

APA KHASIAT MADU KELULUT ASLI?

        Bertempat di kampung Pok Wong Besut,  Lebah kelulut menghasilkan sebatian protin (Enzim), Mineral dan Multi-Vitamin yang menyumbang kepada penghasilan madu yang berkhasiat tinggi. Kandungan Madu Kelulut Asli yang kaya dengan bahan antioksidan, mineral, enzim dan vitamin amat baik untuk diambil pada setiap hari dan juga sebagai penyembuh kepada pelbagai penyakit kronik masa kini. Sangat mujarab dan baik diambil oleh kanak-kanak dan orang dewasa. Amalan minum Madu Kelulut Asli setiap hari juga membantu mencerdaskan minda dan menghindarkan diri daripada pelbagai penyakit kroni di samping menguatkan sistem imunisasi, menggandakan tenaga fizikal, membersihkan toksik dan melancarkan perjalanan darah (antistrok), membantu mengekalkan kecantikan, melambatkan penuaan, menguatkan urat saraf, memperhebatkan sistem pencernaan, menguatkan daya ingatan dan sebagainya. Dengan izin-Nya terbukti berkesan dan mujarab bagi Mencegah, Merawat dan Menyembuhkan pelbagai jenis penyakit seperti KENCING MANIS, STROK, HEPATITIS A & B, KANSER, DARAH TINGGI, BATU KARANG, ASTHMA, BATUK &/ SELSEMA, SAKIT KERONGKONG, GOUT, MENURUNKAN GULA DALAM DARAH, MENGURANGKAN KEGAGALAN FUNGSI GINJAL dan lain-lain. Madu Kelulut Asli ini adalah ‘100% RAW & PURE’ yang diternak, dituai, dibotol dan diedarkan sendiri oleh saya. Inilah madu yang diamalkan oleh kami sekeluarga setiap hari. Dijamin ASLI. Dijamin TIADA PEMPROSESAN. Inilah jaminan saya.

 

 

Penternak madu pula akan menyedup madu pada setiap tempayan madu untuk diisi ke dalam botol. Mengambil masa untuk penuhkan 100ml madu dalam setiap tempayan antaranya 1-2ml

 

Perusahaan Mini Karipap Secara Online Dan Offline

  

                                                                                                             
Mini Karipap yang akan dipasarkan dan Kerepek Gulung Dan Kerepek Lipat                    
     

                       Perusahaan Mini karipap yang diusahakan oleh En.Yusri bin Muhamad Yasin merupakan satu perusahaan yang dilakukan secara online dan offline. Dimana beliau menerima tempahan daripada pengusaha karipap untuk memasarkan perniagaannya dan meluaskan perniagaannya di merata tempat. Beliau juga merupakan pengusaha bagi produk-produk lain antaranya kerepek, kerepek gulung, kerepek lipat serta kerepek sarang tebuan. Beliau juga merupakan designer yang menyediakan tempahan kad pengantin, banner serta bunting yang  turut dipasarkan dikedainya sendiri di Bandar Jerteh, Besut Terengganu. Beliau juga bergiat aktif memasarkan produk-produk beliau melalui kenalan-kenalan yang mengenali beliau secara pukau. Beliau sering ke pusat-pusat bandar besar untuk terus aktif memasarkan produk yang akan beliau pasarkan.